Ydelser

Sportsmassage

Hotstone

Healing

30 min.      220

45 min.      330

60 min.      440

90 min.      660

Har du ømme muskler efter træning eller er du spændt i kroppen efter at have siddet mange timer ved skrivebordet? 


Sportsmassage er effektivt, da vi virkelig kommer i dybden og får løsnet op. Med en omfattende sportsmassage får du lagt pres på musklerne, og din krop vil pumpe det brugte blod ud af selve musklerne og udskifte det ud med nyt, friskt blod. Det øger din blodcirkulation, og giver dig en større følelse af velvære. 


Sportsmassage er derfor særligt godt for dig, hvis du har ømme muskler, smerter og spændinger, stivhed i muskulatur og led, affaldsophobning og mælkesyre.

30 min.      220

45 min.      330

60 min.      440

90 min.      660

Ved en hotstone behandling, masseres du med varme sten, som er lavet af basalt, en vukansk stenart, som absorberer og bevarer varmen godt.


Først opvarmes dine muskler gennem klassisk massage, hvorefter du vil blive masseret med de varme sten i forskellige størrelser. Noget af behandlingen vil også foregå, hvor stenene placeres på bestemte steder langs din rygsøjle, i håndflader, på din mave eller selv mellem tæerne.


Hotstone hjælper kroppen med at slappe af ved at afspænde i dybden, hvorved blodcirkulationen også øges. Det beroliger nervesystemet og skaber balance i kroppens energisystem. 

30 min.      220

45 min.      330


Dobbeltklik her for at tilføje din egen tekst.

Firmaordning

En sund investering for jeres virksomhed og en enestående personalegode for jeres medarbejdere.

Så kort kan en massageordning ved Klinik Egholm beskrives. 


Firmaordningen fokuserer på at forebygge og afhjælpe arbejdsrelaterede skader og gener hos jeres medarbejderne. Når sundheden blandt jeres medarbejdere øges, skabes der helt naturligt et bedre arbejdsmiljø, og I vil opleve, at virksomhedens samlede produktivitet stiger. 


Typisk vil en firmaordning foregå på den måde, at jeg kommer ud til jeres virksomhed, hvor jeg blot skal bruge et roligt lokale på ca. 10 kvm. Her vil jeg selv medbringe alt det nødvendige, og yderligere vil jeg stå for alt det administrative for at belaste jer mindst muligt. Har I ikke mulighed for at stille et lokale til rådighed, kan jeres medarbejdere få behandling i min private klinik både i og udenfor normal arbejdstid. Det er helt op til jer, hvordan I ønsker, at aftalen skal sættes sammen. 


Ønsker I at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe jeres virksomhed, eller ønsker I et tilbud på en firmaordning, så hører jeg gerne fra jer. 

Matrosvænget 59 6710 Esbjerg V